Shtëpia e kuajve

10% Discount for EYCA cardholders

Sports

Situated in Korçë, 45 km from Ohrid Lake Springs, House of Horses (Shtepia e Kuajve) features accommodation with a garden, free private parking, a shared lounge and a restaurant. With a bar, the 3-star hotel has air-conditioned rooms with free WiFi, each with a private bathroom. The property is non-smoking and is set 45 km from Monastery Saint Naum. At the hotel, every room includes a desk and a flat-screen TV. House of Horses Shtepia e Kuajve offers some rooms with garden views, and each room has a balcony. At the accommodation rooms have bed linen and towels. House of Horses Shtepia e Kuajve offers a sun terrace. Guests at the hotel will be able to enjoy activities in and around Korçë, like horse riding. Speaking Greek, English and Albanian at the reception, staff are always at hand to help. The nearest airport is Kastoria National Airport, 73 km from House of Horses Shtepia e Kuajve.

E vendosur në Korçë, 45 km nga Burimet e Liqenit të Ohrit, Shtëpia e Kuajve përmban akomodim me kopsht, parkim privat falas, një sallë pritjeje të përbashkët dhe një restorant. Me një bar, hoteli me 3 yje ka dhoma me ajër të kondicionuar me WiFi falas, secila me një banjo private. E pronës është e vendosur 45 km nga Manastiri Shën Naum.
Në hotel, çdo dhomë përfshin një tavolinë dhe një TV me ekran të sheshtë. Shtëpia e Kuajve ofron disa dhoma me pamje nga kopshti, dhe çdo dhomë ka një ballkon. Në dhomat e akomodimit kanë çarçafë dhe peshqir. Shtepia e Kuajve ofron një tarracë dielli. Mysafirët në hotel do të mund të shijojnë aktivitete brenda dhe përreth Korçës, si kalërimi.Stafi është gjithmonë pranë për të ndihmuar(Duke folur greqisht, anglisht dhe shqip në recepsion).
Aeroporti më i afërt është Aeroporti Kombëtar i Kastorisë, 73 km nga Shtëpia e Kuajve Shtepia e Kuajve.

Email
melinamyrtollari@gmail.com
Phone
355694707888
Rruga Desaretet,Korçë
7000 Korçë
Albania - Albanian Region